BUDA LIBRE staat dit jaar in het teken van de proeftuin LeYLab

Geschreven door iMinds op donderdag 22 maart 2012

Op 29 maart wordt een nieuwe editie van BUDA LIBRE georganiseerd te Kortrijk, zijnde "BUDA LIBRE: De mythe van de uitvinder (en de toekomst van internet)". 

Op BUDA-eiland en Overlei werd recent een nieuw netwerk uitgerold: een glasvezelkabel voor internet, zo snel als het licht, wordt tot in de huiskamer doorgetrokken en verbindt 200 gebruikers die allerlei toepassingen testen via die verbinding.

Wat zijn de mogelijkheden van een dergelijk netwerk in ons dagelijks leven? En hoe worden plaatselijke ondernemers en bedrijven hier beter van? BUDA LIBRE zoekt het uit en toont dat innovatie steeds vaker het gevolg is van de samenwerking tussen techneuten, onderzoekers en gebruikers. Jij dus!

BUDA LIBRE is een café voor één nacht dat pretentieloos ontmoetingen stimuleert tussen al wie in de regio op een creatieve manier aan de slag is of wil: ondernemers, cultuurliefhebbers, vormgevers, kunstenaars, mediawerkers, politici en collega's allerhande. Zij zorgen voor drankjes en hapjes, jij voor de verse contacten!

BUDA LIBRE is een organisatie van kunstencentrum BUDA en Designregio Kortrijk en wordt dit keer ondersteund door LeYLab, AGB Buda, Stad Kortrijk, Focus Advertising en EFX Eindhoven. 

Dit event is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via deze link. Vrienden en zakenrelaties uitnodigen? Graag! 

 

Dit artikel gaat over , , .

Reageer

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.