Gezocht: creatieve geest voor de INCA Award 2009

Geschreven door admin op maandag 16 maart 2009

Heb je een creatieve geest en ben je op zoek naar een leuke uitdaging?

IBBT lanceert een wedstrijd om gebruikersgedreven innovatie in het maatschappelijk belang te promoten en te belonen: de INCA (Innovatieve en Creatieve Applicaties) Award. Er worden geen grenzen gesteld aan het bereik: widgets, web services, APIs, mash-ups, mobiele of stand-alone applicaties. De volledige richtlijnen voor de INCA wedstrijd worden geplubliceerd op 23 maart.

Neem een kijkje op http://www.inca-award.be en geef je e-mailadres op voor early bird info!

EUR20 000 totaal prijzengeld!

Ontwikkel een nieuwe ICT toepassing die collectieve noden en uitdagingen aanpakt in Vlaanderen! Een jury van professionals selecteert de 10 beste inzendingen, die voorgesteld zullen worden op de iMinds conferentie (12 mei 2009 in Gent). Tijdens iMinds zal ook de INCA Award uitgereikt worden voor de meest innovatieve en creatieve app.

Waarom INCA?

Onze collectieve, sociale en milieuproblemen van vandaag creëren een nood aan innovatieve en creatieve antwoorden, die meer dan waarschijnlijk niet enkel vanuit de overheid zullen komen. Het is dan ook hoog tijd om te investeren in innovatie en menselijk talent.

Naar het voorbeeld van Apps for democracy zoekt INCA zowel naar lokaal als internationaal talent dat gretig is om de uitdaging aan te gaan te demonstreren dat nieuwe vormen van innovatie mogelijk zijn en wel degelijk in succes uitmonden wanneer ze in de praktijk gebracht worden. Laat ons bewijzen dat we deze uitdaging aan kunnen!

Onze website: www.inca-award.be 

Volg ons op twitter: http://twitter.com/Inca09 

Dit artikel gaat over , , .

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.