Nieuwe projecten online

Geschreven door iMinds op maandag 07 maart 2011

Als je wil weten wie we zijn en wat ons bezighoudt, neem dan zeker een kijkje op onze projectpagina. Zes nieuwe projecten hebben zich een weg gebaand naar uw scherm. Elk project maakt deel uit van een nieuw thema dat we graag nu al willen introduceren: Sociale en Veilige ICT.

 

 

Kusanagi

Interactive games zonder gespecialiseerde console

Kusanagi is een gezamenlijk onderzoeksproject dat een alomvattende infrastructuur wil opzetten voor het ontwikkelen, publiceren en afspelen van hoge definitie 2D en 3D real-time genetwerkte multimediacontent.

lees meer

FITT

Fostering Interregional Exchange in ICT Technology Transfer

ICT (Informatie en Communicatie Technologie) nemen in onze maatschappij een steeds belangrijker plaats in, zeker nu onze economie steeds meer op kennis gebaseerd is.
lees meer

Metaverse1

Wereldwijde standaarden tussen reële en virtuele werelden

Virtuele werelden staan op het punt door te breken als waardevolle hulpmiddelen voor professioneel gebruik. Zowel bedrijven als overheidsdiensten investeren in de technologie voor virtuele werelden.


lees meer

Rubens

Re-thinking the Use of Broadband Access for Experience Optimized Networks and Services

Breedbandnetwerken staan op een belangrijk kruispunt in hun evolutie. Het volume aan gepersonaliseerde informatie, inhoud en diensten groeit exponentieel. Internet is als transportmedium heel flexibel maar de kwaliteit is niet altijd even goed of betrouwbaar.

lees meer

 

SeaWind

Sound Exposure and  risk Assessment of Wireless Network Devices

De afgelopen decennia werd de mens steeds meer blootgesteld aan diverse vormen van elektromagnetische stralingen van verschillende soorten draadloze technologieën.

lees meer

 

Webinos

 

Secure WebOS Applications Delivery Environment

Het Webinos project (voorheen bekend onder de projectnaam WAX) is er op gericht een Open Source Platform en software componenten te definiëren en op te leveren voor het internet van de toekomst.


lees meer

Dit artikel gaat over , , , , , , .

Reageer

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.