Rol van technologie in de gezonde samenleving: geen onbeschreven blad

Geschreven door Ann Ackaert op maandag 23 april 2012

Maandag 16 april, Healthy Society Brokerage evenement. Toch wel spannend. Zullen alle demo's feilloos werken? Zal er interactie zijn met het aanwezige publiek?

Een volle zaal, mensen met diverse achtergrond, maar een gemeenschappelijke interesse "zorg en technologie". Een mooi moment om te oogsten.

Een mooi moment om te tonen wat we met IBBT op het vlak van zorginnovatie de laatste jaren verwezenlijkt hebben. Alles verliep naar wens, het publiek was echt geïnteresseerd.

Maar na oogsten moeten we opnieuw zaaien, dachten we. We vroegen de aanwezigen om hun visies en bedenkingen voor toekomstig onderzoek op post-its te noteren kleven.

Clusteren en tekenen leverde snel een kleurrijk beeld op. Meer focus nog voor de patiënt/cliënt zelf. Meer focus op het aantonen van evidentie, schaalbaarheid en betaalbaarheid. Een aantal nieuwe technologische ideeën en een aantal concrete vragen (slim textiel, slimmere detectie systemen). Heel wat materiaal om mee verder te werken. Heel wat ideeën om verder te laten kiemen. Samen met onze partners creëren we binnen het Healthy Society domein hiervoor vruchtbare grond.

Bekijk hier de presentaties van de dag

Bekijk hier het sfeerverslag van het evenement: 

 

 

 

Dit artikel gaat over , .

Reageer

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.