Schrijf je in voor de kick-off van Startups.be op 19 april!

Geschreven door iMinds op donderdag 22 maart 2012

Het opstarten en uitbouwen van een bedrijf is niet altijd even gemakkelijk. Om het opstarten van een nieuw bedrijf te vereenvoudigen hebben verschillende organisaties daarom dan ook de krachten gebundeld voor Startups.be.

Deze zullen het voor u, als startende ondernemer, gemakkelijker maken hen terug te vinden. Zo kan je je meer concentreren op je core business in plaats van tijd te verliezen aan het najagen van contacten via talloze events en websites.

Het launch event van Startups.be op 19 april in the Egg, bied je een goede mix van hands-on coaching sessies, ervaringen van je voorgangers, inspirerende keynote sprekers en start-ups klaar om de sprong te wagen… Je kiest zelf welke elementen je niet wil missen!

Dat de kans klein is om keynote sprekers als Maurice Engelen en José Zustrassen op het podium te zien (toch in deze context), twee 1-uur coaching en inspirerende sessies bij te kunnen wonen en meerdere start-ups hun project te zien voorstellen, hoeven we je niet te vertellen.

Daarbovenop is dit hele event gratis en in het gezelschap van honderden gelijkgestemde (potentiële) ondernemers! Grijp dus je kans!

De deelname is gratis maar vergeet je zeker niet te registreren via deze link. Je businesskaartje meenemen is ook altijd een plus! Meer informatie vind je hier


 

Dit artikel gaat over .

Reageer

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.