Sven De Cleyn

/ iStart / Sven
In January 2016 Sven De Cleyn was appointed Director iStart Program to further improve and streamline the successful iMinds incubation program as a whole.

iMinds
AATower
Technologiepark 19
B-9052 Zwijnaarde

Sven studeerde af in 2005. Hij begon zijn professionele loopbaan bij Universiteit Antwerpen waar hij onderzoek deed naar high-tech spin-offs van Europese universiteiten, en bij Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen, als lesgever in Entrepreneurship. Lesgeven en onderzoek in (high-tech) entrepreneurship doet Sven tot op vandaag nog altijd, op part-time basis aan de UAntwerpen.

In January 2016 Sven De Cleyn was appointed Director iStart Program to further improve and streamline the successful iMinds incubation program as a whole.

Gent – 25 juni 2014. Het iStart incubatieprogramma voor startende ondernemers van het Vlaamse digitale onderzoekscentrum iMinds wordt erkend als één van de 25 beste University Business Incubators wereldwijd. Het Zweedse UBI Index rangschikt iMinds op plaats 25, na een screening van meer dan 300 incubatieprogramma’s uit 67 landen.

iStart incubatieprogramma van iMinds bij de top-25 University Business Incubators wereldwijd